Празнично работно време за бутиците La Casa del Habano, Cohiba Atmosphere Sofia и Premium Cigars&Tobacco:
05.05.2024 г. неработен ден, с изключение на Premium Cigars&Tobacco Bulgaria Mall & Mall Plovdiv.
Весел Великден!

24.03.2022
"Калиман Карибе" предлага локерна услуга

Локерната услуга се предлага в Cohiba Atmosphere Sofia, La Casa del Habano Intercontinental, Premium Cigars&Tobacco Paradise center Premium Cigars&Tobacco Пловдив център. Тя осигурява професионално съхранение на пури под идеални условия.

В умидорните помещения на бутиците са на разположение оборудвани локери с ограничена наличност. Услугата е персонална и се прилага единствено към пури, закупени от бутика в момента на предоставянето им за съхранение.

Професионалните консултанти в бутици съдействат за избраните Habanos издания, извършвайки регулярен качествен контрол съгласно утвърдените международни стандарти.

Заявка за наем на локер може да бъде направена на място в бутиците съгласно определени условия за наем на персонален локер и избран период на продължителност.

Повече за съхранението на пури, четете тук: https://kalimancaribe.com/bg/blog/kak-se-shranyavat-purite/

Запознайте се с наемните условия тук: https://kalimancaribe.com/bg/?subcats=Y&pcode_from_q=Y&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&q=%D0%BB%D0%BE%D0%BA%D0%B5%D1%80%D0%B8&dispatch=products.search&security_hash=603fa93de301ee4fb11a4af4f2b5abe8

За да продължите, потвърдете, че имате навършени 18 години.
Благодарим ви за желанието да посетите сайта.

назад